Comissió Batec, comunitat i convivència

Comissió Batec, comunitat i convivència

 

Aquesta comissió neix amb la voluntat d’enfortir i generar nous vincles entre els diversos membres de la comunitat educativa.

  • Bústia: batec@afabordils.org
  • Responsable: Carla Ferrusola Pujiula
  • Membres: Montse Romero i Carla Ferrusola Pujiula

DESCRIPCIÓ/OBJECTIUS:

  1. Ens agradaria crear un espai per reflexionar i compartir sobre la visió integradora de l'infant i el seu desenvolupament com a persona en els diversos àmbits de relació i desenvolupament vital. Per tal de fer-ho possible, sentim que és bàsic que aquesta comissió sigui mixta, és a dir, que hi hagi representants tant de les famílies com dels mestres, i us convidem a participar-hi.
  2. Fer de pont entre l’escola i les famílies per tal de treballar conjuntament pel benefici de tota la comunitat educativa.
  3. Vetllar per la visió integradora de l’infant en els diferents nivells de consciència: físic, mental, emocional, energètic i espiritual.
  4. Tenir cura de la nostra comunitat educativa, en les seves diverses dimensions. Volem sostenir i recolzar el benestar de l’equip docent, monitors, educadors, famílies i infants. Els valors que promouen la comissió són el respecte per l’infant i el seu procés d’aprenentatge, així com la comunicació sana entre tots els membres de la comunitat educativa, l’acollida de les famílies i de les diverses cultures que conviuen per tal de potenciar la bona convivència i el respecte, la sostenibilitat i l’estima per la natura i els seus éssers.

PROPOSTES QUE ES PODRIEN PORTAR A TERME:

  1. Per començar a treballar aquests valors hem creat un formulari per enviar a la comunitat educativa per tal de conèixer els interessos i disponibilitat dels quals partirem.
  2. A partir d’aquest formulari, tenim la intenció d’organitzar xerrades i tertúlies sobre temes d’interès comú, i més endavant desenvolupar activitats conjuntament, formacions pedagògiques, debats educatius, etc.

TASQUES ASSOCIADES A LA COMISIÓ:

  • Com que som una comissió de recent creació, encara no sabem exactament les tasques que haurem de portar a terme, per tal de fer les propostes i dur a terme les activitats que anem organitzant.